Όροι Χρήσης

Στα μπουκέτα και στις συνθέσεις τα χρώματα μπορεί να διαφέρουν από την φωτογραφία παραμένοντας στο βασικό χρωματισμό.

Οι συνθέσεις μπορούν χρωματικά να διαφοροποιηθούν σύμφωνα με την επιθυμία του πελάτη.
Στα φυτά και στις συνθέσεις φυτών μπορεί να υπάρχει μια διαφοροποίηση στο χρωματισμό αλλά όχι στο μέγεθος. Επίσης διαφοροποίηση μπορεί να έχει και η βάση της σύνθεσης βάση την διαθεσιμότητα του καταστήματος χωρίς να αλλάζει το μέγεθος.

Δεχόμαστε παραγγελίες για αυθημερόν παραδόσεις μέχρι τις 12:00. Ωστόσο αν επιθυμείτε να παραδοθεί αυθημερόν και είναι περασμένες 12:00, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2710225682, για να σας ενημερώσουμε αν μπορεί να πραγματοποιηθεί η παράδοση.

Για την ασφαλή και έγκαιρη παράδοση επικοινωνούμε πάντα τηλεφωνικά με τον παραλήπτη ώστε να επιβεβαιώσουμε ώρα, διεύθυνση και ημέρα παράδοσης.

Το κατάστημα «ΜΙΜΟΖΑ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ mimoza-mosxopoulos.gr» παραδίδει μόνο σε περιοχές ΕΝΤΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Παρακαλούμε συμπληρώστε οδό, αριθμό και πόλη για να προχωρήσετε στην παραγγελία σας.

Προσοχή: Χωρίς επικοινωνία δεν έχουμε υποχρέωση παράδοσης εκτός Τρίπολης.

Δεχόμαστε παραγγελίες για αυθημερόν παραδόσεις μέχρι τις 12:00. Ωστόσο αν επιθυμείτε να παραδοθεί αυθημερόν και είναι περασμένες 12:00, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2710225682, για να σας ενημερώσουμε αν μπορεί να πραγματοποιηθεί η παράδοση.

Σε μεγάλες εορτές(πχ Βαλεντίνου, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά,) Οι παραγγελίες θα πρέπει να γίνονται 1μερα τουλάχιστον νωρίτερα και χωρίς καθορισμένη ώρα παράδοσης αφού έρθουμε σε επικοινωνία με τον παραλήπτη.

Οι ώρες παράδοσης είναι από τι 9:00 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι και από τις 6 έως τις 10 απόγευμα. Η προσέγγιση της ώρας γίνεται μετά από συνεννόηση με τον παραλήπτη. Εάν κάποια παράδοση δεν γίνει λόγω κολλήματος του παραλήπτη τότε εκτελείται την επομένη μέρα ή μετά από συνεννόηση με τον παραλήπτη.

Σε περίπτωση προβλήματος παράδοσης λόγω λανθασμένων στοιχείων του αποστολέα ή μη επιθυμίας του παραλήπτη, χρήματα δεν επιστρέφονται αλλά μπορούν να πιστωθούν στο ονοματεπώνυμό του αποστολέα για επόμενη χρήση, ή ιδία παραλαβή του προϊόντος από το κατάστημα.

Οι τιμές αφορούν παραδόσεις εντός πόλεως. Για παραδόσεις εκτός πόλης έχουμε έξτρα χρεώσεις μεταφορικών όπου το ποσό καθορίζεται ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία.

Για αποστολές σε άλλες πόλεις μπορείτε να κάνετε την ηλεκτρονική σας παραγγελία και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το ακριβές κόστος.

Τρόποι Πληρωμής

1. Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα «ΜΙΜΟΖΑ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ mimoza-mosxopoulos.gr» δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, American Express . Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα πραγματοποιούνται μέσω της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

Τράπεζα Πειραιώς
Αρ.Λογαριασμού :  5503075046421
Δικαιούχος :
IBAN: GR2401725030005503075046421

και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με e-mail στο info@mimoza-mosxopoulos.gr, αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας σας ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση ή καλέστε μας για ενημέρωση στο 2710 225 682. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, δρομολογούμε την παραγγελία σας.